011 25 51 55

Over Lotte

Lotte Brone

In 2019 behaalde Lotte haar professionele bachelor Marketing aan de UC Leuven-Limburg te Diepenbeek. Door haar interesse in Vastgoed besloot ze om nadien nog een postgraduaat Vastgoed te studeren, waar ze in 2020 haar diploma voor behaalde. Sindsdien beoefent Lotte met grote passie haar functie als vastgoedbediende uit bij Swevers Real Estate. Met haar enthousiasme gaat ze elke dag in met een grote glimlach en neemt ze elke uitdaging met beide handen aan.
Contacteer Lotte

Functie binnen het bedrijf

Vastgoedbediende
In haar functie als vastgoedbediende behandelt Lotte elke dag met even veel plezier dossiers wat betreft de panden die ons kantoor in portefeuille heeft. Dit betreft dat ze alle documenten die nodig zijn bij de verkoop van uw woonst gaat opvragen bij de desbetreffende instanties. Lotte zorgt er dan ook voor dat het pand op onze website en negen anderen websites online komt en dit met de nodige precisie. Daarnaast maakt ze verkoopovereenkomsten op zodat de verkoop van uw woning of appartement vlot kan verlopen.

"Al 20 jaar zijn we een gevestigde waarde in uw regio."

Al 20 jaar is het team van Swevers Real Estate een gevestigde waarde in Limburg. Met kantoren in Hasselt, Beringen en Borgloon zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 15-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteiten zodat u verzekerd bent van deskundig advies, overal waar nodig. We begeleiden u doorheen het hele proces, telkens op een deskundige en transparante manier. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Meer over Swevers Vastgoed

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.